Gaas balloonides ja balloonipakettides
TOIDUAINETÖÖSTUSES KASUTATAVAD GAASID
VÄRSKUSE JA KVALITEEDI TAGAMINE
Pikem toote kvaliteet, visuaalne atraktiivsus, sädelev värskus – gaasid täidavad toiduainetööstuses paljusid eesmärke. Nende tehnoloogiate peamine eesmärk on säilitada olemasolev toote kvaliteet. See tähendab, et tootmisfaasis kasutatakse sageli gaase. Tüüpilised tehnoloogiad hõlmavad külmutamist ja pakendamist, jahutamist segamisprotsesside ajal ja jookide gaseerimist.
ELME MESSER GAAS pakub pidevalt uusi gaasirakendusi toiduainetööstusesse. Üheks näiteks on variomix® tehnoloogia, mida kasutatakse toote temperatuuride kiireks ja täpseks reguleerimiseks segamisprotsesside ajal; teine tehnoloogia on VarioSol®, mida kasutatakse pulbriliste toodete tootmiseks, või “SIBER SYSTEM”, paindlik ja uuenduslik jahutussüsteem transpordikonteinerite jaoks, mida kasutatakse jahutatud ja külmutatud toodete pideva temperatuurilogistika tagamiseks.
Gourmet – selle nime all tarnib ELME MESSER GAAS toiduainetööstusele gaase ja gaasisegusid. Need gaasid vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele ja kõikidele Euroopa toiduainete tootmise õigusnormidele, samuti kõigile kohalikele standarditele.
KONTAKTID
Meditsiinilised- ja toidugaasid
E-post: r.kallas@elmemesser.ee
Tel: (+372) 610 2956
Mob: (+372) 514 7802
TOIDUGAASIDE TÜÜBID
CO₂
Gourmet C (Süsinikdioksiid)
Gourmet C (Süsinikdioksiid)
Gourmet C kõige kuulsam kasutusala on õlle karboniseerimine. Ka karastusjookide tootmisel kasutatakse sarnast protsessi..
Valitud toodete kohta lisateabe saamiseks vaadake meie toote spetsifikatsioone:
Füüsiliste andmete spetsifikatsioon
SuleN2
Gourmet N (Lämmastik)
Gourmet N (Lämmastik)
Gourmet N-i kasutatakse modifitseeritud atmosfääri pakendites, et kaitsta toitu soovimatute keskkonnamõjude eest. Veinitootmise mitmes etapis kasutatakse lämmastikku ka inertseks muutmiseks.
Valitud toodete kohta lisateabe saamiseks vaadake meie toote spetsifikatsioone:
SuleO₂
Gourmet O (Hapnik)
Gourmet O (Hapnik)
Gourmet O-d kasutatakse tavaliselt kalakasvatuses. Piisav lahustunud hapniku tase basseinides ja tiikides on oluline, et vältida kaladele põhjustatud stressi ja saavutada kõrge jõudlus..
Valitud toodete kohta lisateabe saamiseks vaadake meie toote spetsifikatsioone:
Füüsiliste andmete spetsifikatsioon
SuleAr
Gourmet A (Argoon)
Gourmet A (Argoon)
Veinitootmises kasutatakse argooni inertimiseks
Valitud toodete kohta lisateabe saamiseks vaadake meie toote spetsifikatsioone:
Füüsiliste andmete spetsifikatsioon
SuleN50
Gourmet N50-80
Gourmet N50-80
Muudetud atmosfääriga pakendid kaitsevad toitu soovimatute keskkonnamõjude eest.
50%-80% Lämmastik
50%-20% Süsinikdioksiid
Valitud toodete kohta lisateabe saamiseks vaadake meie toote spetsifikatsioone::
SuleO80
Gourmet O80
Gourmet O80
Gourmet O80 kasutatakse tavaliselt värske punase liha modifitseeritud atmosfääris pakendamiseks.
80% Hapnik
20% Süsinikdioksiid
Valitud toodete kohta lisateabe saamiseks vaadake meie toote spetsifikatsioone:
Tehniline spetsifikatsioon
Sule