TOIDUAINETÖÖSTUSES KASUTATAVAD GAASID


VÄRSKUSE JA KVALITEEDI TAGAMINE

Pikem toote kvaliteet, visuaalne atraktiivsus, sädelev värskus – gaasid täidavad toiduainetööstuses paljusid eesmärke. Nende tehnoloogiate peamine eesmärk on säilitada olemasolev toote kvaliteet. See tähendab, et tootmisfaasis kasutatakse sageli gaase. Tüüpilised tehnoloogiad hõlmavad külmutamist ja pakendamist, jahutamist segamisprotsesside ajal ja jookide gaseerimist.

ELME MESSER GAAS pakub pidevalt uusi gaasirakendusi toiduainetööstusesse. Üheks näiteks on variomix® tehnoloogia, mida kasutatakse toote temperatuuride kiireks ja täpseks reguleerimiseks segamisprotsesside ajal; teine tehnoloogia on VarioSol®, mida kasutatakse pulbriliste toodete tootmiseks, või “SIBER SYSTEM”, paindlik ja uuenduslik jahutussüsteem transpordikonteinerite jaoks, mida kasutatakse jahutatud ja külmutatud toodete pideva temperatuurilogistika tagamiseks.

Gourmet – selle nime all tarnib ELME MESSER GAAS toiduainetööstusele gaase ja gaasisegusid. Need gaasid vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele ja kõikidele Euroopa toiduainete tootmise õigusnormidele, samuti kõigile kohalikele standarditele.

KONTAKTID


Reio Kallas 
Meditsiinilised- ja toidugaasid
E-post: r.kallas@elmemesser.ee
Tel: (+372) 610 2956
Mob: (+372) 514 7802

TOIDUGAASIDE TÜÜBID


Tooted