ELME MESSER GAAS käivitab Lätis uue veebilehe

Juhtiva tööstusgaasi tootva ettevõtte veebi kohaoleku suurendamine mõjub hästi kliendikogemusele

21 August 2020 – ELME MESSER GAAS today announced the launch of a new website for the Estonia, providing an enhanced user experience for visitors including customers, community stakeholders and business partners.

Meie kohalolek veebis peegeldab meie uut visiooni innovaatilisest lähenemisest kliendirahulolu parandamisse.

With ELME MESSSER GAAS’s new web presence, customers in the Estonia can now more readily obtain information on ELME MESSER GAAS products, services and solutions available near them. Customer Service is now only a click away, as a more user-friendly interface enables customers to more readily connect with us for support.

"Kui soovite suurendada oma äri tõhusust meie tehnoloogia ja oskusteabe abil, soovite liituda meie andekate tööstuse ekspertide meeskonna edulooga või soovite rohkem teavet ELME MESSER GAASi kohta, külastage meie uut kodulehte, mis on nüüdsest lihtsam ja mugavam," ütles rakendustehnoloogia osakonna juhtaja Vladimir Sikerin